Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Best fit for implantology

Membru Bizoo de 17 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Gel parodontologie Emdogain

0 stars: 0.00 din 0 pareri

920 lei Lei
Brand
Emdogain 0,3ml
Out Of stock
Descriere
Bonus 1 Preffgel. Transport gratuit
Seringa continand 0,3 ml este conceputa pentru tratarea unui singur defect. Seringa continand 0,7 ml va fi folosita pentru tratarea pana la trei defecte.
Pana Ia aplicarea Emdogain Gel seringa va fi depozitata in frigider.

Emdogain Gel este creeat pentru a fi folosit ca adjuvant la metodele clasice ale chirurgiei periodontale. Anesteziati zona aleasa pentru interventia chirurgicala fie prin anestezie tronculara si/sau plexala. Evitati folosirea unui vasocostrictor asupra papilei interdentare si marginii gingivale.

Realizati inciziile la colet, apoi daca se considera necesar realizati l sau 2 incizii verticale extinse in mucoasa alveolara. Ridicati lamboul mucoperiostal atat cel de pe fata orala cat si cel de pe fata vestibulara. Pastrati cat mai mult tesut gingival in lambou. Mentineti vitalitatrea celulelor parodontale prin hidratarea tesutului moale cu ser fiziologic.

indepartati numai tesutul de granulatie aderent la tesutul alveolar si orice defect osos asociat pentru a avea acces si vizibilitate optima asupra suprafetei radiculare. indepartati placa si tartrul subgingival. indepartati "smear layer" cu un curatitor rapid de suparafata (de ex 2 minute cu PrefGel sau 15 secunde cu acid citric sau fosforic). Clatiti abundent cu ser fiziologic steril.

Evitati contaminarea zonei operate cu saliva sau sange dupa ultima clatire. Aplicati imediat Eg pe suprafetele radiculare expuse incepand dinspre apical. Se aplica Emdogain Gel din abundenta pentru a acoperi suprafetele radiculare expuse. (La sutura trebuie sa se observe o exprimare a excesului de gel).

Este esentiala acoperirea completa a zonelor interproximale si adaptarea optima a tesutului moale. Emdogain Gel a fost eficient in pungi parodontale mai mari de 6 mm si atrofii verticale mai mari de 3 mm pe radiografie. Emdogain Gel este eficient si in implicarile zonelor de furcatie chiar mai mari de 2 mm dar nu in situatile de comunicare vestibulo-orala pe sub zona de furcatie.

Gel derivat din matricea smaltului. Regenerare parodontala la pacientii care au pierdut ligamentele periodontale fie ca urmare a unei boli, fie ca urmare a unor leziuni traumatice.

Emdogain Gel creeaza o suprafata ideala pe radacina, pe care vor migra si se vor atasa suse de celule parodontale care refac tesutul de sustinere distrus. Ca urmare a refacerii sistemului de sustinere este posibila si regenerarea osului alveolar prin capacitatea osteogenica a ligamentelor periodonatale refacute. EG este apoi degradat enzimatic in cursul procesului normal de vindecare.

In functie de morfologia si dimensiunile defectului parodontal, rezultatele pot fi diferite. Este fundamentala mentinerea viabilitatii celulelor parodontale in timpul tratamentului chirurgical. Trebuie evitata prin orice mijloace uscarea tesutului moale, iar demineralizarea de scurta durata trebuie sa fie limitata la zona acelulara, expusa a suprafetei radiculare. Stabilitatea plagii este esentiala pentru obtinerea unei bune regenerari cu EG.

Daca se intrerupe contiguitatea dintre suprafata radiculara si tesutul conjunctiv de vindecare, defectul priodontal se va epiteliza, conducand la un esec clinic. Astfel, aplicarea unor procedee in functie de localizare, abordarea corecta chirurgicala, stabilizarea plagii pe parcursul procesului de vindecare si igiena orala postoperatorie se constituie ca factori esentiali pentru obtinerea unui rezultat favorabil.

Studiile clinice cu Emdogain Gel au aratat ca pacientii cu pungi parodontale adanci (> 6mm) pot obtine refacerea ligamentara si nivele ale osului alveolar in proportie de pana la 2/3 din normal (60 - 70% din lungimea radacinii). Aceasta regenerare are loc pe o perioada mai mare de un an.

Link site:
http://www.dentalimplantology.ro/c-produse-sterile/105-Emdogain-03ml-preffgel-06ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura